Dataforeningens IT-kontraktsdag – få plasser igjen

Den norske dataforening (DND) avholder den årlige IT-kontraktsdagen 6. september 2016 i Oslo. Seminaret er blitt en tradisjon og har vært fullbooket 2 år på rad. Det er nå få plasser igjen på seminaret.

Dørste del av IT-kontraktsdagen vil vies aktuelle temaer knyttet til skytjenester og personvern. Deretter vil Dataforeningens nye standardavtale for skytjenester presenteres. Avtalen er utarbeidet av en arbeidsgruppe bestående av representanter for kunder og leverandører i tillegg til it-konsulenter og advokater. Hvilke anskaffelsesrettslige utfordringer skytjenester kan utløse vil også gjennomgås. 

Anskaffelses- og gjennomføringsprosessen er ofte krevende i IT-prosjekter, og Best Value Procurement bidra til bedre måloppnåelse i IT-prosjekter eller bør denne forbeholdes anskaffelser innen bygg og anlegg vil bli gjennomgått. 

Til slutt vil det diskuteres om det virkelig finnes egnede avtaler for smidig utvikling. De aller fleste er samstemte i at smidig utviklingsmetodikk er å foretrekke i utviklingsprosjekter, men finnes det passende avtaler?

Hele programmet og påmelding finnes her.

Bli den første til å kommentere på "Dataforeningens IT-kontraktsdag – få plasser igjen"

Legg inn en kommentar

Ikke gå glipp av noe!

Motta nyhetsbrev fra Teknologirett: