Om Teknologirett

TeknologirettTeknologirett er et nettsted med nyheter og artikler om grensesnittet teknologi og juss. Teknologirett har både egenproduserte artikler og nyheter, samt gir oversikt over nyhetsbildet og aktuelle artikler innenfor området. 

Følg Teknologirett

Oppdaterte nyheter og artikler publiseres på nettsiden Teknologirett.no, og i nyhetsstrømmen samt på sidene til Teknologirett på Facebook, LinkedIn og Twitter vil det legges ut nyheter relatert til teknologirett fra andre kilder.

Det anbefales å følge Teknologirett på Facebook hvor alle nyheter legges ut fortløpende. I tillegg kan du abonnere på nyhetsbrev fra Teknologirett for å være sikker på at du får med deg alle nyhetene: 

 

Tips og bidrag

Har du tips til innlegg her, eller andre innspill (ris&ros), så send gjerne en epost til info@teknologirett.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor.

Ønsker du å få publisert en artikkel på Teknologirett, send artikkelen til ovennevnte epostadresse eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. Artikler eller annet som mottas vil ikke bli benyttet i noen form uten at forfatteren samtykker.

Bruk av artikler og annet på Teknologirett

Formålet med Teknologirett er å spre informasjon om teknologi og juss. Derfor kan alt innhold på Teknologirett kan gjenbrukes med henvisning til Teknologirett (helst med link til teknologirett.no). Dette gjelder også bilder, illustrasjoner, grafikk og annet. Se mer om Teknologirett i media

Kontakt

Ansvarlig for Teknologirett er Jan Sandtrø.

Du kan kontakte Teknologirett på Facebook: fb.me/teknologirett og sende meldinger via Facebook Messenger på m.me/teknologirett, sende meldinger via Twitter: twitter.com/Teknologirett eller kontakte Teknologirett med skjemaet nedenfor. 

Ikke gå glipp av noe!

Motta nyhetsbrev fra Teknologirett: