Sosiale medier når du trenger lån

Sosiale medier kan brukes til å søke råd og tips fra folk du kjenner, for eksempel når du har et problem. Du kan også be om råd dersom du har tenkt å ta opp forbrukslån. Snakk gjerne med folk du kjenner og spør om de har erfaringer med ulike långivere. Sjekk om de har gode eller dårlige opplevelser med ulike selskap.

Ikke glem å sammenligne

Selv om venner kan gi deg gode råd, er alle i en ulike livssituasjon. Derfor er det ikke sikkert du bør søke på akkurat det samme lånet som vennene dine. Du bør alltid ta deg tid til å sammenligne. Sjekk ut lånekalkulatoren på nettsiden https://www.nettavisen.no/forbrukslån/, som gjør det enkelt å finne et lån som passer til dine behov. Med https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ kan du gjøre et uforpliktende søk, bare for å se hvilke tilbud som finnes der ute.

Sosiale medier når du trenger jobb

Kanskje du trenger litt ekstra inntekt, enten som erstatning for lån, eller bare for å ha litt mer penger tilgjengelig i en eventuell krisesituasjon. Venner og bekjente kan ofte være behjelpelige med å finne småjobber. Kanskje du til og med kan tilby tjenester til andre, eller selge noe du har laget, slik at du får litt ekstra penger mellom hendene.