Hvorfor bruke sosiale medier til å bli mer miljøbevisst

Vi hører hele tiden at vi må bli mer miljøbevisste og ta riktige valg. Det er lettere sagt enn gjort for mange, som heller ikke vet hvordan de skal begynne. Først og fremst sliter mange med dårlig økonomi, mens andre ikke mener det er noe miljøkrise.

hva som er fakta eller løgner spiller vel egentlig ikke så stor rolle, da vitenskapen snakker tydelig for seg akkurat på det området. Og kanskje har skeptikerne rett, fordi det er ikke så mye vi kan gjøre når det har gått for langt. Så da kan vi vel kanskje bare fortsette å forurense? Eller kan vi klare å overgå disse problemene en vakker dag? Det har vi tro på dypt i våre hjerter. Og vi mener at sosiale medier er rette sted å begynne.

Kraft er makt

Energi er akk så nære men samtidig så vanskelig å temme. Den må brukes her og nå, kan innta andre former men aldri forsvinne. Det handler for alle å finne veien til denne utømmelige kilden. En måte er å sikre fremtiden til barna våre. Med en easee ladeboks er man godt i gang, selv om det bare er første steg i en lang rekke av nye tiltak.

Sosiale medier gir makt

Sosiale medier er i vekst og har stor makt i dag. For det er ikke bare til likesinnede unge kan nå ut til, men også helt andre mennesker verden over. Bruk det til det det er verdt, og ikke nøl med å tjene penger på det samtidig. Det betyr at du ikke trenger å skaffe deg en annen jobb om ting virkelig begynner å ta seg opp. Legger man en strategi for dette, så kan man klare det.

Unge har makt

Dessverre er det slik i denne verden at for at man skal få gjennom noe, selv om det motsatte er veien over kanten av stupet, så må man ha makt. Unge har mye mer makt enn de tror, det gjelder bare å få det ut. Unge kan samle seg og si i fra. For miljøbevissthet må ikke bety et dårligere liv, tvert i mot så vil det skape mer samhold og trygghet. Men det betyr ikke at man skal bli revolusjonær. Dialog er første vei til å bli enig. Bruk dine sosiale medier til å bli mer miljøbevisst.