Hvorfor Nordlo står for din IT-sikkerhet

Flere og flere føler seg utrygge på sosiale media. Personlig informasjon kommer på avveie fordi systemene er rigget for at kriminelle skal kunne stjele informasjon, og det blir ikke bedre når de store selskapene selger informasjon om deg til tredjeparter.

Men heldigvis er det noen som jobber for din IT-sikkerhet. Slik som selskapet Nordlo, som er eksperter på it-drift og IT-sikkerhet. Vil du også være trygg på sosiale medier, finn ut hva Nordlo kan tilby deg her.

Identifisere

Nordlo kan se over nettsikkerheten din. Ved å identifisere farene kan de legge på flere lag med sikkerhet. Det er spesielt tre verktøy de nevner:

  • Sikkerhetsanalyse
  • Risk assessment
  • Testing av tiltak

Disse tiltakene kan gjøre deg trygg på nett, men også bedriften din og dine verdier.

Forhindre

Med Nordlo får man gjennomgående oppfølging. De setter opp systemer for å beskytte din aktivitet på nett mot spam, virus og svindel. Det kan gjøres gjennom et virtuelt privat nettverk (VPN) eller andre tiltak som brannmur, antivirus og innbruddssikker e-post. Program som brukes er:

  • MSSP
  • DDOS
  • EDR

Overvåke

Nordlo slipper deg ikke ut av syne med sine systemer. De overvåker nettbruken og eventuelle trusler. Det er viktig for å sikre din private informasjon, men også arbeidsplassen du jobber på. Det kan gjøre livet på nett mye enklere, og ikke minst mye tryggere.

Velg sikker it-drift for alle ansatte

Det er mange der ute som vil svindle der det er mulig. Ofte er det datakyndige uten moral som setter folks privatliv i fare og truer deg med å offentliggjøre sensitive data om deg. En slik trussel ser vi mange skolerte data-eksperter benytter seg av i Vesten i dag. Slike “freeloadere” får dessverre alt for mye makt i dag. Sikre derfor deg selv på sosiale medier og i det nye “metauniverset”.

Velg trygge retningslinjer for sosiale medier, slik som å begrense innsyn av venner og følgere på sosiale media. Først når man har begynt å bruke Nordlo på en bedrift så kan man føle at nettsikkerheten er trygg.